Sale SneakersDamesschoenen Dames Sale Dames Sale SneakersDamesschoenen SneakersDamesschoenen Dames Sale Dames SneakersDamesschoenen 0Nwmyv8nO

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Intellect Coaching is werkzaam in regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam & Den Haag

Salamander Eu 744 SneakerBrauncognac Herren Avato 7Yb6ygvf
Print Schoenen Lage Dames Sneakers Zebra Chipie Jo Deze 1KFJlc

Topsport

Kampioen zijn is een keuze, geen toeval. Je bepaalt dat al voordat het seizoen begint. Als coach of club begint het grote werk eigenlijk al voor de voorbereiding van het seizoen. Zelfs wanneer nog niet alles helemaal duidelijk is. Je zaait dan wat je aan het eind van het nieuwe seizoen wilt oogsten. In hoeverre overzie je het geheel en hoe krijg je jouw team en andere betrokkenen mee in jouw visie?

Meer weten?

nl Cognac Omoda Schoenen Van Nette Bommel 14370 R5A3Lj4q

Bedrijfsleven

Intellect Coaching mobiliseert en betrekt teamleden van afdelingen of bedrijfsteams  op persoonlijke wijze bij reorganisatie of transitie én vanuit een topsport mindset. Tijdens winning teamsessies en ‘on the job’ vertalen we de doorslaggevende succesfactoren vanuit de sport naar de werkvloer. Door ervaring in topsport én bedrijfsleven inspireert het teams om met plezier samen te werken.

Meer weten?

nl Cognac Omoda Schoenen Van Nette Bommel 14370 R5A3Lj4q

Organisaties & Instellingen

Elk (zelfsturend) team heeft een gemeenschappelijk doel. Of het nou gaat om een team van vrijwilligers, een vereniging, onderwijsinstelling, gemeente, de regering, binnen de zorg of het huisteam thuis. Overal waar mensen samenwerken werken zij aan verbetering van een situatie voor een ander.
Wat kan Intellect Coaching voor uw organisatie betekenen?

Meer weten?

Ladies 158 WinterJacket Capes CoatFall Best ImagesCape 5L3Aj4R
 
 

Hoe wordt jouw organisatie kampioen?

Merk je dat alles in jouw organisatie aanwezig is, maar het nog niet helemaal loopt?Waldlaufer Schoenmode Waldlaufer Herenschoenen Maastricht Hendriks Maastricht Herenschoenen Schoenmode Waldlaufer Hendriks mnNw80v

Je wilt met je team hogerop, maar komt er steeds niet aan toe? Ook zijn daar de dagelijkse werkzaamheden en vele ontwikkelingen waardoor je geen beslissing  kan nemen?

Wil je meer weten over de laagdrempelige aanpak met het Winnerswheel© en wat dat voor jouw team kan betekenen?

Plaats hier jouw bericht, dan neem ik contact met je op...

Plaats jouw berichtje

Collections Lace Lace Collections Lace Nightdress Collections Nightdress Collections Lace Nightdress Nightdress bf76yvYg Wandelschoenen Gore Prijs Schoenen Lage Tex KopenBeslist nl FJ5Tul1cK3
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren