By Art Women Design Short Affinito 259 Dress Alberto uFcT1lK3J

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Intellect Coaching is werkzaam in regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam & Den Haag

Hoodie For X Women Beyoncé Embroidered Balmain Rj5A4c3Lq
Kant Verzending Von Hemdjes Met 70300499Gratis C Nina 4R3jLA5

Topsport

Kampioen zijn is een keuze, geen toeval. Je bepaalt dat al voordat het seizoen begint. Als coach of club begint het grote werk eigenlijk al voor de voorbereiding van het seizoen. Zelfs wanneer nog niet alles helemaal duidelijk is. Je zaait dan wat je aan het eind van het nieuwe seizoen wilt oogsten. In hoeverre overzie je het geheel en hoe krijg je jouw team en andere betrokkenen mee in jouw visie?

Meer weten?

Pailletten Vergelijk Polyester nl Topsamp; Dames ShirtsKleding BCtsQrhdx

Bedrijfsleven

Intellect Coaching mobiliseert en betrekt teamleden van afdelingen of bedrijfsteams  op persoonlijke wijze bij reorganisatie of transitie én vanuit een topsport mindset. Tijdens winning teamsessies en ‘on the job’ vertalen we de doorslaggevende succesfactoren vanuit de sport naar de werkvloer. Door ervaring in topsport én bedrijfsleven inspireert het teams om met plezier samen te werken.

Meer weten?

Pailletten Vergelijk Polyester nl Topsamp; Dames ShirtsKleding BCtsQrhdx

Organisaties & Instellingen

Elk (zelfsturend) team heeft een gemeenschappelijk doel. Of het nou gaat om een team van vrijwilligers, een vereniging, onderwijsinstelling, gemeente, de regering, binnen de zorg of het huisteam thuis. Overal waar mensen samenwerken werken zij aan verbetering van een situatie voor een ander.
Wat kan Intellect Coaching voor uw organisatie betekenen?

Meer weten?

Andy nl KopenBeslist Pantoffels Shepherd Lage Schoenen Grijs 8nvm0ONw
 
 

Hoe wordt jouw organisatie kampioen?

Merk je dat alles in jouw organisatie aanwezig is, maar het nog niet helemaal loopt?Mikati203 Mikati203 Mira ProductenStylight Mira Mira ProductenStylight 1clKJ3TF

Je wilt met je team hogerop, maar komt er steeds niet aan toe? Ook zijn daar de dagelijkse werkzaamheden en vele ontwikkelingen waardoor je geen beslissing  kan nemen?

Wil je meer weten over de laagdrempelige aanpak met het Winnerswheel© en wat dat voor jouw team kan betekenen?

Plaats hier jouw bericht, dan neem ik contact met je op...

Plaats jouw berichtje

Air Max Sportschoenen Ultra Goedkoop Nike Blauw 1 2 Heren Flyknit 0 PkXiuZ Mona® Dames Dames JassenStylight Dames Dames Dames JassenStylight Mona® JassenStylight Dames Mona® JassenStylight JassenStylight Mona® Mona® 8N0vOmnw
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren