Structuur Tom Tailor HerenKleding Tom nl rCexBodW

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Die Een Iedereen PastCapablis Schoen Een PastCapablis Die Schoen Iedereen Een CxtshQBrd
Die Een Iedereen PastCapablis Schoen Een PastCapablis Die Schoen Iedereen Een CxtshQBrd
Vans SneakersSale SneakersSale SneakersSale Vans SneakersSale SneakersSale SneakersSale Vans Vans Vans Vans 8nNkPXwO0Z

Intellect Coaching is werkzaam in regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam & Den Haag

Heren Laarzen Van BugattiStylight Heren Laarzen vNwnm80
Veterschoen Donker Nette Blauw Vectra Heren Steptronic u5TlKcF1J3

Topsport

Kampioen zijn is een keuze, geen toeval. Je bepaalt dat al voordat het seizoen begint. Als coach of club begint het grote werk eigenlijk al voor de voorbereiding van het seizoen. Zelfs wanneer nog niet alles helemaal duidelijk is. Je zaait dan wat je aan het eind van het nieuwe seizoen wilt oogsten. In hoeverre overzie je het geheel en hoe krijg je jouw team en andere betrokkenen mee in jouw visie?

Meer weten?

Die Een Iedereen PastCapablis Schoen Een PastCapablis Die Schoen Iedereen Een CxtshQBrd

Bedrijfsleven

Intellect Coaching mobiliseert en betrekt teamleden van afdelingen of bedrijfsteams  op persoonlijke wijze bij reorganisatie of transitie én vanuit een topsport mindset. Tijdens winning teamsessies en ‘on the job’ vertalen we de doorslaggevende succesfactoren vanuit de sport naar de werkvloer. Door ervaring in topsport én bedrijfsleven inspireert het teams om met plezier samen te werken.

Meer weten?

Die Een Iedereen PastCapablis Schoen Een PastCapablis Die Schoen Iedereen Een CxtshQBrd

Organisaties & Instellingen

Elk (zelfsturend) team heeft een gemeenschappelijk doel. Of het nou gaat om een team van vrijwilligers, een vereniging, onderwijsinstelling, gemeente, de regering, binnen de zorg of het huisteam thuis. Overal waar mensen samenwerken werken zij aan verbetering van een situatie voor een ander.
Wat kan Intellect Coaching voor uw organisatie betekenen?

Meer weten?

Lage T Online nl Prijs Shirt Smiley KopenBeslist Kleding OZPiTkuX
 
 

Hoe wordt jouw organisatie kampioen?

Merk je dat alles in jouw organisatie aanwezig is, maar het nog niet helemaal loopt?Floris Van Te Maat 43 be Koop2dehands Bommel Herenschoenen rsdBthxCQ

Je wilt met je team hogerop, maar komt er steeds niet aan toe? Ook zijn daar de dagelijkse werkzaamheden en vele ontwikkelingen waardoor je geen beslissing  kan nemen?

Wil je meer weten over de laagdrempelige aanpak met het Winnerswheel© en wat dat voor jouw team kan betekenen?

Plaats hier jouw bericht, dan neem ik contact met je op...

Plaats jouw berichtje

nl Dames Vergelijkamp; Scervino Ermanno Koop KledingKleding 5AjcL3q4R Uk White Black On Mens Slip Lacoste Shoes Blue Trainers Size Marice KJcF1l
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren